‘Ze denken heel gericht mee’

IndeWal is in Nederland één van de grootste en meest toonaangevende en innovatieve
bedrijven op het gebied van remarketing van gebruikte auto’s. Wij mochten het team in de werkplaats volledig in het nieuw steken. Tot tevredenheid van Martijn Rietberg, manager Wal Street bij IndeWal uit Zwolle.


Hoe zijn jullie bij Rook Bedrijfskleding uitgekomen?
“Door een fijne kennismaking van één van onze leidinggevenden met Rook Bedrijfskleding. Hij raadde ons aan om hen eens te bellen voor een offerte.”

Waarvoor hebben jullie Rook Bedrijfskleding ingeschakeld?
“Ons team in de werkplaats was eraan toe om geheel in het nieuw gestoken te worden.”

Hoe heb je hun dienstverlening ervaren?
“Super. Ze denken heel gericht mee met wat het beste is voor onze situatie in de werkplaats. En onze bestelling werd heel snel geleverd. Echt top!”

Wat was een sterk punt?
“De verregaande service. Ze organiseerden alles perfect. Door ons hele personeel in één keer door te passen en te administreren in complete lijsten met namen en maten.”

Wat vond je van de kwaliteit van de geleverde producten?
“Het werkplaatspersoneel is er enorm content mee. Het werkt veilig, comfortabel en representatief. En de kwaliteit is hoog.”

Waarom zou je Rook Bedrijfskleding bij anderen aanraden?
“Vanwege het meedenken met jou als klant, de klantvriendelijkheid en de aftersales.”

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin