Branches Van industrie tot groenvoorziening

Rook Bedrijfskleding richt zich op verschillende branches met elk hun specifieke behoefte: grond-, weg- en waterbouw, bouw, technische dienstverlening, industrie, logistiek, transport, land-, bos- en tuinbouw, groenvoorziening. Binnen deze branches ligt onze focus op MKB-bedrijven, ZZP-ers, uitzendbureaus en overheidsinstellingen in een straal van 50 kilometer rond Zwartsluis. Naast de genoemde sectoren kunnen wij ook de sport-, schoonmaak- en horecabranche met corporate- en promowear bedienen.

Branches - Rook Bedrijfskleding

Grond-, weg- en waterbouw Zichtbaar en oersterk

Onze infrastructuur behoort tot de wereldtop. En dus wordt er altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Al die professionals verdienen de allerbeste werkkleding om hun dagelijkse werkzaamheden goed zichtbaar uit te voeren. Daarom is onze bedrijfskleding voorzien van de hoogste kwaliteit zichtbaarheidsstriping. Bovendien zijn de materialen oersterk, waterdicht en dus perfect bestand tegen het veranderlijke Nederlandse weer.

Grond-, weg- en waterbouw - Branches - Rook Bedrijfskleding

Bouw Functioneel en bewegingsvrij

Tegelzetters, timmerlieden, stukadoors, schilders, metselaars en steigerbouwer. De bouw kent vakwerkers in vele beroepen. Tot welke beroepsgroep jij ook behoort; wij begrijpen dat jij en je medewerkers bedrijfskleding willen die beschermt tegen scheuren en slijtage, voldoende bewegingsvrijheid heeft, goed ademt en warmte biedt tegen regen en kou. Maar ook kleding die chemisch reinigbaar en kookvast is, zodat zelfs de hardnekkigste vlekken te wassen zijn.

Bouw - Branches - Rook Bedrijfskleding

Technische dienstverlening Professioneel en praktisch

Verrichten jij of je medewerkers installatie- of servicewerkzaamheden? Werken je bij een technische dienst of ergens als servicemonteur? In die situaties is het door de wisselende klussen handig om je gereedschap en telefoon bij je te kunnen steken. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden. En dankzij de hoge productkwaliteit gaat deze kleding een flink aantal klussen mee!

Technische dienstverlening - Branches - Rook Bedrijfskleding

Industrie Slijtvast en stoer

Voor het werken in de industrie beschikken wij over werkkleding die duurzaamheid combineert met draagcomfort. Elke uitrusting bestaat uit slijtvast materiaal, biedt talrijke functionele details en heeft een stoere uitstraling. Of je nu met chemicaliën in aanraking komt en bescherming van de huid zoekt of laswerkzaamheden verricht, Rook Bedrijfskleding heeft de veiligheidskleding in huis voor elke taak binnen de industriële branche.

Industrie - Branches - Rook Bedrijfskleding

Logistiek Ondersteunend en beschermend

Grote kans dat jij of je medewerkers werkzaamheden uitvoeren die bestaan uit het handmatig verwerken van inkomende goederen, orders pikken met een handscanner, stickeren, stocken (in voorraad zetten) controleren, sealen en klaarzetten van pakketten voor verzending. Dit kan zwaar werk zijn en vergt naast een goede conditie bij je medewerkers ook de juiste bedrijfskleding: ondersteunend, comfortabel en beschermend.

Logistiek - Branches - Rook Bedrijfskleding

Transport Veilig en comfortabel

Veilig en comfortabel werken bij iedere vracht. Daar willen wij aan bijdragen met onze bedrijfskleding. wij snappen dat het bevoorraden van een supermarkt ander eisen stelt dan het laden en lossen van chemisch reactieve stoffen. En dat voor het verhuizen van waardevolle spullen weer andere voorwaarden gelden. Daarom leveren wij een ruim assortiment bedrijfskleding voor de transportsector. Met een ergonomische pasvorm als gemene deler.

Transport - Branches - Rook Bedrijfskleding

Land-, bos- en tuinbouw Voor kou en warmte

Voor iedereen die een boeren beroep heeft of werkt in de agrarische sector, bos- en tuinbouw is de juiste werkkleding van groot belang. Niet alleen om te beschermen tegen de weerselementen waar je je zowel op koude en regenachtige als zonnige en warme dagen aan blootgesteld wordt. Maar ook om in te spelen op alle zware houdingen waarin je werkt en op de werkzaamheden waarbij je niet zelden smerig wordt. Daarom bieden wij bedrijfskleding die beschermend, sterk en comfortabel is.

Land-, bos- en tuinbouw - Branches - Rook Bedrijfskleding

Groenvoorziening Modern en niet groen

Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers; als je in natuur- en bosbeheer of een andere groenvoorziening werkt, heb je behoefte aan hoog gecertificeerde antiteken- en zaagkleding die extra bescherming biedt. Maar ook bedrijfskleding die voor weer en wind en snijgereedschap de beste oplossing biedt. De gewoonte dat de kleur groen hoort te zijn, is niet meer. De kleding moet tegenwoordig vooral modern, comfortabel en praktisch zijn.

Groenvoorziening - Branches - Rook Bedrijfskleding

Horeca Sterk en snel schoon

In de horeca is kleding van de medewerkers een subtiel onderdeel van het visitekaartje. Daarom worden er speciale eisen aan gesteld: het moet gemakkelijk draagbaar zijn, maar het moet ook tegen een stootje kunnen. Zelfs de beste bediening kan wel eens wat morsen en dan moet de kleding snel schoon te maken zijn. Onze horecakleding blijft lang mooi en schoon. En die vlek? Die is gemakkelijk weg te halen.

Horeca - Branches - Rook Bedrijfskleding

Sport Hoogwaardig en onderscheidend

Voor alle soorten sportkleding hebben wij een op maat gesneden, hoog kwalitatief embleem ontwikkeld. Ook zijn wij zeer actief in het produceren van namen, nummers en sponsorlogo's voor met name voetbalkleding. Wij zijn de perfecte partner voor het ontwikkelen van een hoogwaardig en onderscheidend embleem voor jouw sportkleding.

Sport - Branches - Rook Bedrijfskleding

Schoonmaak Voor elke rol en alle doelen

Schoonmaakwerk is werken onder allerlei omstandigheden. Of het nu gaat om de schoonmaak in een ziekenhuis of schoonmaakwerk van een schoolgebouw. De kleding van schoonmakers wordt blootgesteld aan allerlei omstandigheden. Werk dat vraagt om passende, functionele en kwalitatieve kleding. Want in hun eigen rol en met hetzelfde doel, wil elke schoonmaker dat hun bedrijfskleding bijdraagt aan hun inzetbaarheid.

Schoonmaak - Branches - Rook Bedrijfskleding
“Ze spreken onze taal”

Wat Rook Bedrijfskleding biedt A-merken en uitgebreide service

“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin