Aankoopservice Passen, bedrukken en borduren

De juiste kleding, schoeisel en beschermingsmiddelen gevonden? Dan bieden we uitgebreide servicemogelijkheden. We organiseren een passessie voor alle medewerkers op jouw werkvloer en voeren het bedrukken en borduren uit in eigen huis. En als jij dit wenst leveren we de kleding per persoon verpakt uit.

 • Kleding passen op locatie
 • Kleding bedrukken en borduren
 • Kleding uitleveren per persoon verpakt
Aankoopservice - Diensten - Rook Bedrijfskleding

Bedrijfskleding passen Op locatie of in onze showroom

Om je bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor meerdere werknemers te ontzorgen, organiseren we passessies. Dit bevelen we zeer aan, omdat per merk een maat heel anders kan vallen en we de mogelijkheid hebben om kleding te vermaken. Het bepalen van de juiste kledingstukken- en maten organiseren we op een manier die het best bij jou past. We komen bij jou of jij bij ons langs om een passend pakket bedrijfskleding uit te kiezen uit al onze merken en modellen. Vervolgens heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden voor een passessie:

 • We komen bij jouw bedrijf langs met de passerie en registreren de maten.
 • Je medewerkers komen bij ons in de showroom en wij registreren de maten.
 • We sturen de passerie op en je registreert zelf de maten.

Bedrijfskleding bedrukken en borduren

Alles in eigen huis

We beschikken over een eigen borduuratelier en eigen drukstudio. Daar borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, teksten, namen en badges. Zo houden we zelf alle controle over levertijd en kwaliteit. We denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jou tot het beste resultaat te komen. Een resultaat dat volledig aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Eigenlijk is alles bij ons maatwerk. En laat dat nou ook net onze passie zijn, bedrijfskleding op maat leveren via:

 • Zeefdruk
 • Transferdruk
 • Borduren

Kleding leveren

Bestelling per persoon verpakt

Geen rompslomp meer tijdens de uitgifte van de nieuwe bedrijfskleding? Maak dan gebruik van onze persoonspakketten. Dan ontvang je de bestelling in pakketten, welke we al op naam en maat per medewerker verpakt hebben. Dit scheelt je veel tijd, omdat je de werkkleding niet meer hoeft uit te zoeken en per kledingstuk hoeft te verdelen onder je werknemers. Het enige wat je nog rest om te doen, is het uitdelen van de door ons al samengestelde persoonspakketten. Simpel en snel!

 • Kledingset per persoon bestellen
 • Per persoon ontvangen
 • Pakketten op naam uitdelen

Custom made kleding

Maatwerk tot in de details

Onder het label van een aantal kleding merken bieden we maatwerk. Hierbij heb je als klant (met ons als adviseur) de vrijheid om alle creativiteit in te zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij jouw wensen omzetten in werkkleding die geheel voldoet aan jouw wensen. Het schuilt vaak in de details: Nét even een andere kleur knopen perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur. Op het moment dat je een Special order plaatst, zorgen wij voor een professionele werktekening. Op deze manier kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden, dan kun je vrijblijvend contact met ons op nemen.

  Ontwerp (& logo) service

  Meer dan enkel bedrukken

  Wilt jij jouw logo op je kleding graag net even anders? Kleine aanpassingen binnen het logo, of het veranderen van de kleuren binnen het logo kunnen wij ook voor je verzorgen.

  De medewerkers in ons atelier beschikken over professionele programma’s waarin ze jouw logo kunnen aanpassen, of een ontwerp voor je kunnen maken. Daarnaast hebben wij de apparatuur in huis waarin we zelf transfers kunnen maken voor jouw kleding, maar bijvoorbeeld ook stickers van je logo of bedrijfsnaam kunnen printen. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

   Bekijk ook onze andere diensten

   Onze producten Een compleet assortiment A-merken

   Veilig, comfortabel en representatief werken begint met de juiste bedrijfskleding. Daarom bieden wij een compleet assortiment A-merken. Voor mannen én vrouwen.

   “Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
   arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin