Onze diensten Uitgebreide service die tijd bespaart

Bij Rook Bedrijfskleding denken wij graag met je mee. Want elke branche en ieder bedrijf is anders en verschilt qua behoeftes en wensen. Wij maken deze graag met je inzichtelijk en stemmen alles af op wat het beste is voor jouw organisatie. Zowel rond aanschaf als onderhoud doen wij dat met service die uitblinkt in het besparen van jouw kostbare tijd. Daarmee zorgen wij ervoor dat jij je optimaal kan focussen op de dagelijkse werkzaamheden en het excelleren van jezelf en/of je medewerkers.

Diensten - Rook Bedrijfskleding

Aankoopservice Passen, bedrukken en borduren

De juiste kleding, schoeisel en beschermingsmiddelen gevonden? Dan bieden we uitgebreide servicemogelijkheden. We organiseren een passessie voor alle medewerkers op jouw werkvloer en voeren het bedrukken en borduren uit in eigen huis. En als jij dit wenst leveren we de kleding per persoon verpakt uit.

  • Kleding passen op locatie
  • Kleding bedrukken en borduren
  • Kleding uitleveren per persoon verpakt
Aankoopservice - Diensten - Rook Bedrijfskleding

Onderhoudsservice Stomen, repareren, online beheren

Als jij dit wenst, halen we de vuile was op bij je bedrijf en leveren deze fris en gestoomd weer af. Daarbij controleren we je kleding op schade en voeren we reparaties uit. Ook tuigen we graag een kledingbeheersysteem voor je op, zodat je werknemers zelf online kleding kunnen bestellen binnen een afgesproken budget.

  • Kleding online beheren
  • Kleding wassen en stomen
  • Kleding controleren en repareren
Onderhoudsservice - Diensten - Rook Bedrijfskleding

Veiligheidsservice Keuren, aanmeten, opleiden

Veiligheid is bij ons een topprioriteit. Daarom keuren we als gecertificeerd inspecteur klim- en valveiligheidsvoorzieningen. En hebben we een partnernetwerk opgebouwd om het aanbieden van veiligheidsopleidingen- en cursussen en het aanmeten van veiligheidsbrillen op sterkte en otoplastieken op maat mogelijk te maken.

  • Valbeveiliging keuren
  • Veiligheidsbril op sterkte aanmeten
  • Otoplastieken op maat aanmeten
Veiligheidsservice - Diensten - Rook Bedrijfskleding
“Ze denken heel gericht mee”

Wat Rook Bedrijfskleding biedt A-merken en uitgebreide service

“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin