Waarom Rook Bedrijfskleding Wij weten wat voor jou werkt!

Als grond-, weg- en waterbouwer, rozenkweker of metaalbewerker stonden wij zelf in de klei, kropen wij op onze knieën door de kassen en lieten wij de vonken van lastangen en slijptollen spatten. Wij weten wat het is om vuile handen te krijgen en keihard te werken. Dag in, dag uit. Maar wij ontdekten ook dat wij ons werk nog veiliger, comfortabeler en representatiever wilden en konden doen. Een constatering die aan de basis staat van Rook Bedrijfskleding. Omdat wij weten wat voor jou werkt.

Wat Rook Bedrijfskleding onderscheidt Wij gaan voor jou door het vuur!

Ons enthousiaste en hechte team professionals bestaat uit echte doorzetters met elk hun eigen specialisme. Per opdracht bundelen wij met een gezonde dosis humor en nuchterheid alle benodigde kennis en expertise. Zo gaan wij als Rook Bedrijfskleding voor jou door het vuur.

Wij geven deskundig advies - Rook Bedrijfskleding
Wij geven deskundig advies
Wij verkopen kwalitatieve producten - Rook Bedrijfskleding
Wij verkopen kwalitatieve producten
Wij bieden uitgebreide service - Rook Bedrijfskleding
Wij bieden uitgebreide service
Wij beloven snelle levering - Rook Bedrijfskleding
Wij beloven snelle levering

Wat Rook Bedrijfskleding drijft Een betrouwbare partner voor jou zijn!

Wij leven ons in je situatie in en tonen initiatief met adviezen die je verder helpen. Ongeacht de omgeving waar je onze producten inzet. Zo willen wij de hoogste kwaliteit en beste service leveren. Om een betrouwbare partner voor jou te zijn. In drie kernwaarden spreken wij die intentie uit.

Wij werken vanuit het hart...

...Als wij achter een vakman in bedrijfskleding staan in de rij bij een supermarkt begint het vuur bij Rook Bedrijfskleding al te branden

Wij delen ons gevoel...

...Bedrijfskleding leveren wij vanuit de vurige wens om je als Rook Bedrijfskleding het beste bieden. Eerlijk en in jouw belang.

Wij gebruiken ons verstand...

...Omdat wij bij Rook Bedrijfskleding de vonk van het juiste advies op jou over willen laten slaan. Betrouwbaar en gecertificeerd.

“Wij worden compleet ontzorgd”

Wat Rook Bedrijfskleding biedt A-merken en uitgebreide service

Hoe wij jou en/of je medewerkers veiliger, comfortabeler en representatiever laten werken? Dankzij een compleet assortiment A-merken voor mannen én vrouwen. En met vergaande service rond aanschaf en onderhoud, die uitblinkt in het besparen van jouw kostbare tijd.

A-merken en vergaande service - Rook Bedrijfskleding
“Wij blijven in trek, werkdag in en uit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin