Wat Rook Bedrijfskleding drijft Een betrouwbare partner voor jou zijn!

Wij leven ons in je situatie in en tonen initiatief met adviezen die je verder helpen. Ongeacht de omgeving waar je onze producten inzet. Zo willen wij de hoogste kwaliteit en beste service leveren. Om een betrouwbare partner voor jou te zijn. In drie kernwaarden spreken wij die intentie uit.

  • Wij werken vanuit het hart
  • Wij delen ons gevoel
  • Wij gebruiken ons verstand
Kernwaarden - Rook Bedrijfskleding

Kernwaarde 1 Wij werken vanuit het hart

Als wij mensen in bedrijfskleding zien, maakt ons hart een sprongetje. Daarom houden wij niet alleen bij wegwerkzaamheden, op een bouwplaats of in een fabriek onze ogen open. Zelfs als wij achter een vakman staan in de rij bij de supermarkt begint het vuur bij Rook Bedrijfskleding nog te branden. Wij kijken hoe bedrijfskleding zit, wat er in de zakken gestopt is en welke veiligheidsproducten een vakman draagt. Omdat veilig nog veiliger kan. Comfortabel nog comfortabeler. En representatief nog representatiever.

Wij werken vanuit het hart - Rook Bedrijfskleding

Kernwaarde 2 Wij delen ons gevoel

Wij leveren werkkleding vanuit de vurige wens om je als Rook Bedrijfskleding het beste te bieden. Passend bij de praktijk, de mensen en de doelen van je organisatie. Het is jouw precieze keuze van kleuren, functies, pasvorm, slijtvastheid en maat. Maar vanuit betrokkenheid voelt het als de onze. Daarom delen wij ons gevoel. Eerlijk, in jouw belang. Wees dus niet verbaasd als je onze zaak verlaat met minder producten dan je dacht. Of met items waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had.

Wij delen ons gevoel - Rook Bedrijfskleding

Kernwaarde 3 Wij gebruiken ons verstand

Bij Rook Bedrijfskleding willen wij de vonk van het juiste advies op je over laten slaan. Daarom doen wij er alles aan om betrouwbaar te blijven op productniveau en qua NEN-normeringen. Aan wat voor criteria en eisen moet veiligheidskleding voldoen? Welke werkkleding is vereist voor jouw bedrijfssituatie? Wanneer merkt de belastingdienst bedrijfskleding aan als verkapt loon? Om jou antwoord te geven, gebruiken wij ons verstand. Door jaarlijks bijscholingen van fabrikanten te volgen.

Wij gebruiken ons verstand - Rook Bedrijfskleding
“Ze komen altijd
met een oplossing”

Wat Rook Bedrijfskleding biedt A-merken en uitgebreide service

“Veilig, comfortabel en representatief werken begint met de juiste bedrijfskleding!”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin