FAQ Veelgestelde vragen

Als ook jij besluit veiliger, comfortabeler en representatiever te werken, kom je voor veel vragen te staan. De meeste stelden klanten die je voorgingen ook al. Om jou van dienst te zijn, vind je hier alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Algemeen (7)
Wanneer en Waar kan ik bij Rook Bedrijfskleding terecht?

In onze showroom aan de Zomerdijk 88 in Zwartsluis kunt u maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur terecht. Op Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op Donderdagavond van 19.00 tot 21.00 kunnen we u verwelkomen. Wilt u liever ’s avonds in alle rust een afspraak dan is ook dat mogelijk.

Neem contact op per telefoon 038-4581160 of via mail info@rookbedrijfskleding.nl en we maken graag een vrijblijvende afspraak met u, desgewenst op locatie.

Kan ik ook via een webshop bestellen?

We vinden het belangrijk om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Dit doen wij graag persoonlijk. Vandaar dat we geen webshop hebben.

Wel is het mogelijk om, als klant, te werken met een online kleding beheersysteem. Uw werknemers kunnen dan in een vooraf ingerichte en afgeschermde online omgeving, hun eigen kleding bestellen. Wel zo makkelijk!

Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Welke merken kan ik bij Rook Bedrijfskleding bestellen?

Wij leveren een heel, groot aantal gerenommeerde merken bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

In onze showroom tonen wij o.a. kleding van: Mascot, Tricorp, FHB, Havep, Clique, Cutter & Buck, Craft, Brams Paris, 24/7.

Schoenen, laarzen en klompen van o.a. Elten, Grisport, Sixton, Bekina, Sika, Dunlop en

Persoonlijke beschermingsmiddelen van o.a. 3M, OXXA, Ansell, M-Safe, Uvex

Daarnaast leveren we nog vele andere merken. Neem eens contact met ons op en u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Kan ik de kleding passen?

In onze showroom kunt u de kleding bekijken en passen. Daarnaast is het ook mogelijk dat we een passessie afnemen/afleveren bij u op locatie. We vertellen u er graag meer over.

Kan Rook Bedrijfskleding de kleding voorzien van een logo?

Uw bedrijfslogo op kleding drukken of borduren is een van de vele diensten die Rook Bedrijfskleding levert. Zowel het bedrukken als het borduren van de kleding verzorgen we in ons eigen atelier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Wat zijn de Leveringsvoorwaarden?

De verwachte levertijd hangt af van het merk kleding en/of het kledingstuk bewerkt moet worden. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan werkschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen op voorraad.

Leveringen geschieden af Magazijn en er wordt franco geleverd vanaf €300 ex btw.

Voor meer voorwaarden verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden via www.rookbedrijfskleding.nl/algemene-voorwaarden

Ik heb een klacht. Wat nu?

Heeft u een klacht dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel per telefoon, via mail of kom langs in onze showroom. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht op te lossen.

Contact - Rook Bedrijfskleding
“Hoe kunnen wij jou veiliger, comfortabeler en representatiever laten werken?”
Neem contact op
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 facebook linkedin