Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Duurzame materialen, innovatieve diensten

Stap voor stap verlagen we de maatschappelijke, klimatologische en welzijnsimpact van onze producten. Dit doen we door leveranciers te selecteren die vriendelijk voor mens en milieu werken en door zelf innovatieve diensten vorm te geven. Bewust zijn van wat, hoe en waarom iets wordt gebruikt vinden wij belangrijk. We willen niet alleen dat de vakmannen die onze klant zijn het beste uit hun werkdag kunnen halen, maar ook dat de vakmannen van de volgende generaties dat op onze planeet kunnen blijven doen.

Producten met duurzame gezondheidsdoelen

Door te kiezen voor leveranciers met de Oeko-Tex Standard 100-markering weten we zeker dat jouw werkkleding is onderzocht op stoffen die schadelijk voor de gezondheid zijn. De testcriteria worden jaarlijks geactualiseerd en gaan veel verder dan de geldende wetgeving.

Producten met duurzame ontwikkelingsdoelen

De leveranciers waarmee we samen werken, dragen bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen op verschillende niveaus. Zij helpen met hun productie om armoede, honger, zorgen over gezondheidszorg en onderwijs uit te bannen. En om fatsoenlijke banen te creëren. In welk werelddeel dan ook.

Producten met duurzame klimaatdoelstellingen

Ons netwerk van leveranciers selecteren we op hun duurzame profiel. Omdat we geloven in systainability vind je bij ons ook een hele reeks producten, die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van hergebruikte materialen. Daarom zijn we ook een inzamelpunt voor gebruikte bedrijfskleding, dat wordt gerecycled.

“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin