Wat Rook Bedrijfskleding onderscheidt Wij gaan voor jou door het vuur!

Ons enthousiaste en hechte team professionals bestaat uit echte doorzetters met elk hun eigen specialisme. Per opdracht bundelen wij met een gezonde dosis humor en nuchterheid alle benodigde kennis en expertise. Zo gaan we als Rook Bedrijfskleding voor jou door het vuur.

  • Wij geven deskundig advies
  • Wij verkopen kwalitatieve producten
  • Wij bieden uitgebreide service
  • Wij beloven snelle levering
Onze visie - Rook Bedrijfskleding

Wij geven deskundig advies... ...Zodat jij weet wat voor jou werkt!

In onze koffiecorner schenken wij een heerlijke bak koffie voor je in. Of wij drinken samen een bakkie bij jou op locatie. Een mooie manier om kennis met elkaar te maken. Wat voor werk doen jij en/of je medewerkers? Waar? En onder wat voor omstandigheden? Oprecht geïnteresseerd willen wij jou, je organisatie en je wensen leren kennen. Niet uit nieuwsgierigheid, maar om je van deskundig advies te voorzien. Met kennis uit de praktijk, die bijgespijkerd is met trainingen en opleidingen. Zo laten wij weten wat voor jou werkt!

Wij geven deskundig advies - Rook Bedrijfskleding

Wij verkopen kwalitatieve producten... ...Zodat jij in trek blijft met onze kleding, werkdag in en uit!

Je zoekt bedrijfskleding die aan de specifieke eisen voor de werkomgeving van jouw organisatie voldoet en die jou en/of je medewerkers beschermt. Maar ook kleding waar iedereen zich beter in voelt en optimaal in presteert. Met een professionele uitstraling, die naamsbekendheid creëert en voor verbondenheid en gelijkheid op de werkvloer zorgt. Daarom stellen wij hoge eisen en werken wij met een compleet assortiment van uitsluitend A-merken. Zo zorgen wij dat jij in trek blijft met onze kleding, werkdag in en uit.

Wij verkopen kwalitatieve producten - Rook Bedrijfskleding

Wij bieden uitgebreide service... ...Zodat jij een kledingmaat hebt voor elke klus!

De juiste hoogwaardige kleding, schoeisel en beschermingsmiddelen gevonden? Dan maken wij met onze uitgebreide service nogmaals het verschil. Wij organiseren een passessie voor alle medewerkers op jouw werkvloer en voeren het bedrukken en borduren uit in eigen huis. Als jij dit wenst, zorgen we ook dat je kleding schoon blijft. Wij halen dan de vuile was op bij je bedrijf en leveren deze fris en gestoomd weer af. Wij controleren je kleding zelfs op schade en voeren reparaties uit. Zo zijn wij jouw kledingmaat voor elke klus.

Wij bieden uitgebreide service - Rook Bedrijfskleding

Wij beloven snelle levering... ...Zodat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit!

Vandaag besteld, morgen in huis. Het liefst zouden wij je deze belofte doen. Maar daarvoor is het leveren van bedrijfskleding net iets te gecompliceerd. Wij garanderen wel dat jij onze producten ontvangt op het moment dat wij samen overeenkwamen. En als dit jou ontzorgt, doen wij de uitlevering per persoon verpakt en geadresseerd aan elke medewerker thuis. Ook tuigen wij graag een kledingbeheersysteem voor je op. Dan kunnen je werknemers zelf online kleding bestellen binnen een afgesproken pakket en budget. Zo zorgen wij dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit.

Wij beloven snelle levering - Rook Bedrijfskleding
“Ze komen altijd
met een oplossing”

Wat Rook Bedrijfskleding biedt A-merken en uitgebreide service

“Wij maken van jouw bedrijfskleding onze zaak”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin