Mogen wij de eenheid binnen jullie club versterken?

Representatief, comfortabel en kwalitatief. Dát is de sportkleding van JAKO. Van sok tot coachjas kunnen we ook jouw trainers, leiders en spelers van sportkleding van dit Duitse A-merk voorzien. Met een eigen kledinglijn in jouw verenigingskleuren en met jouw clublogo. Zelfs de initialen van spelers en trainers of logo’s van je sponsors zijn mogelijk!

  • Wedstrijd kleding
  • Trainingskleding
  • Presentatiekleding

Een eigen clubwebshop

Met een eigen clubwebshop maken we het bestellen van clubkleding voor jouw leden en vrijwilligers een fluitje van een cent. Stel je eens voor: iedereen binnen jouw club in hetzelfde outfit. Wat een eenheid in je club geeft dat!

Molten ballen, Trainingsmaterialen en sportprijzen.

Naast wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding gaat Rook Bedrijfskleding ook voor jouw club door het vuur als het gaat
om Molten ballen, trainingsmaterialen en sportprijzen. Voor alle mogelijke sporten kunnen we een topprestatie leveren. Met een uitgebreid assortiment, dat ook jouw leden laat uitblinken.

De dienstverlening ervaren wij als zeer positief.
Goede communicatie, snelle reactie en gelijk actie. 

Ons dienstverlenende vermogen is groot. Het is onze uitdaging om de club zoveel mogelijk te ontzorgen en mee te denken om de wensen binnen de club te realiseren. 

Bekijk hieronder onze flyer. 
Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op via info@rookbedrijfskleding.nl of bel 038-4581160.

Bestanden:
  1. Rook sportkleding-flyer.pdf
Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin