Rook Bedrijfskleding en Voetbalvereniging SV VHK gaan samenwerking aan!

Afgelopen week hebben sv VHK en Rook Bedrijfskleding een mooie overeenkomst gesloten, die beide partijen voor langere tijd aan elkaar bindt.
De samenwerking houdt in dat VHK voortaan alle sponsorkleding voor de diverse teams en begeleiding afneemt van het bij Rook Bedrijfskleding. Ook ander materiaal zoals bijvoorbeeld de voetballen zal voortaan geleverd worden door Rook.

Wat veel mensen niet weten is dat we naast bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor bedrijven ook voor sportverenigingen een betrouwbare partner zijn. Wij leveren sporttenues van JAKO en trainingsmaterialen en ballen van o.a. Molton. 

Het was binnen het VHK bestuur en de leden al langere tijd een wens in zee te gaan met een regionale partner en met een ondernemer die affiniteit heeft met club en flexibel kan inspelen op de wensen.

Samenwerken met een regionale club is voor Rook een 
mooie nieuwe uitdaging, aldus Martine Rook. 

Speciaal voor de VHK leden zal er op een later moment nog een webshop worden ingericht waar ook kleding, tassen en ander materiaal besteld kan worden, uiteraard voorzien van het VHK logo. 

Zowel Rook Bedrijfskleding als VHK zijn zeer content met de totstandkoming van deze overeenkomst, die voor drie jaar wordt aangegaan, met daarin al een optie opgenomen om dit uit te breiden naar 5 jaar.

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin