Rook Bedrijfskleding neemt THRLL Kampen over

Rook Bedrijfskleding versterkt zich met overname THRLL

April 2023 - Rook Bedrijfskleding uit het Overijsselse Zwartsluis heeft THRLL uit Kampen overgenomen. THRLL is specialist in het leveren van werkkleding, veiligheidskleding, promotiekleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Kampen een mooie groei doorgemaakt. De aanleiding voor de verkoop is een aanscherping van de portefeuillie van DDF People, het moederbedrijf waar THRLL onder valt. Met deze overname zet Rook Bedrijfskleding een volgende stap in het zijn van een totaal leverancier in de bedrijfskledingbranche.

Rook Bedrijfskleding is sinds 2015 actief in met name de kop van Overijssel, Flevoland, Friesland en Drenthe. De afgelopen jaren maakte Rook Bedrijfskleding een flinke groei door. “De overname van THRLL geeft ons de kans om die extra stap te zetten en verder te groeien”, vertelt eigenaar Bennie Rook. Er zijn concrete plannen om het bedrijfspand te vergroten om aan de toenemende vraag te kunnen verwerken. “Daarnaast heeft THRLL het bieden van een kwalitatief en persoonlijk servicelevel hoog in het vaandel staan en deze visie sluit naadloos aan op onze werkwijze”, gaat hij verder.

Warme overdracht

Met de overname neemt Rook Bedrijfskleding het volledige personeelsbestand van THRLL over met als gezicht Gayan Faverey, bedrijfsleider bij THRLL in Kampen. “Gayan kennen we goed. Met hem halen we extra ervaring en kennis in huis”, aldus Bennie. De fysieke showroom van THRLL in Kampen sluit de deuren. Maar de medewerkers en het THRLL DNA gaan mee naar Rook Bedrijfskleding. “Samen bundelen we onze krachten, en kunnen we nog beter onze klanten bedienen door een uitgebreider assortiment en groter servicepakket”, geeft Gayan aan.

Totaalleverancier

‘’De samenvoeging van de bedrijven biedt iedere koper de optie tot volledige ontzorging onder één dak. Dit zorgt voor eenvoud en snelheid’’, geeft Bennie aan. Het bedrijf uit Zwartsluis beschikt hiermee over een breed servicepakket. “We willen graag wat extra’s bieden”, benadrukt Bennie. “Zo bedrukken en borduren we bedrijfskleding zelf. Daarnaast beschikken we over een online bestelsysteem voor onze klanten. Verder kunnen we otoplastieken op maat aanmeten en i.s.m. een partner bieden we was service aan. We zijn een totaalleverancier. Klanten die bij ons binnenkomen, kunnen hier alles regelen. Wij zorgen voor een eenduidige bedrijfsuitstraling; van de buitendienstmedewerker tot de receptionist.”

Betrouwbaar

THRLL vindt het belangrijk om haar klanten een goed en betrouwbaar alternatief te bieden. “Bennie en ik kennen elkaar al jaren”, legt Gayan uit. “Onze werkgebieden sluiten op elkaar aan. We voeren veel dezelfde merken en hebben dezelfde passie, mentaliteit en insteek. Daardoor kan ik mijn klanten nu ook garanderen dat ze hetzelfde kunnen blijven dragen en bestellen en ook de service krijgen die ze gewend zijn.” “Zowel de klanten van THRLL als de klanten van Rook Bedrijfskleding varen hier wel bij”, aldus Bennie.

Klanten van THRLL kunnen dit kalenderjaar nog contact opnemen via de gebruikelijke contactgegevens. Nieuwsgierig geworden of op zoek naar een goed advies? Kom langs bij Rook Bedrijfskleding aan de Zomerdijk 88a in Zwartsluis of kom met ons in contact via de website www.rookbedrijfskleding.nl of telefonisch 038-4581160.

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin