Vacature Binnendienst Medewerker

Parttime/Fulltime | Zwartsluis

Commerciële Medewerker Binnendienst

Haal jij je energie uit het inventariseren van wensen/behoeften, adviseren en verkopen op het gebied van bedrijfskleding? Sta jij graag in contact met mensen en ga jij daarnaast graag gestructureerd te werk? Wil jij graag deel uitmaken van een hecht en enthousiast team? Dan hebben wij bij Rook Bedrijfskleding een mooie uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker binnendienst vorm jij de belangrijke schakel tussen de klanten, leveranciers en collega’s van Rook Bedrijfskleding. Je bent hierbij continu in contact met mensen. Je inventariseert de wensen van zowel bestaande relaties als van nieuwe klanten. Deze vertaal je naar de producten van Rook Bedrijfskleding en weet hiermee de klant van het juiste advies en gevraagde informatie te voorzien. Zodra je de juiste match gevonden hebt, ga je achter de schermen voor de klant verder. Je vraagt offertes op bij de leverancier, verwerkt en volgt de orders zodat deze op tijd worden afgeleverd bij de klant, houdt overzicht over de voorraad en koopt deze tijdig opnieuw in. Tijdens het gehele proces blijf jij het aanspreekpunt voor de klant. Tevens heb je een leidinggevende rol in het magazijn en ondersteun je het atelier. Jij weet wat er aan goederen binnenkomt, zorgt ervoor dat alle kleding op de juiste tijd wordt voorzien van logo opdruk én wordt afgeleverd bij de klant. Je stelt alles in het werk voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid… en weet deze zelfs te overtreffen!

Wie ben jij?
Klantencontact, servicegericht, organiseren, structuur en adviseren zijn de termen die jij in een functie zoekt. Je bent een manusje van alles en zet graag 32-38 uur je beste been voor! Ervaring in de sales is een pré, maar niet noodzakelijk. Wij hechten meer waarde aan je enthousiasme, nieuwsgierigheid en proactieve houding om hier alles over te leren en het beste uit jezelf te halen!

Waar kom je te werken?
Rook Bedrijfskleding is de specialist in bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bieden van service staat bij ons hoog in het vaandel en dat werkt als een rode draad door de gehele organisatie heen.

Vanuit onze showroom in Zwartsluis zorgen wij ervoor dat organisaties op een zo efficiënt mogelijke manier hun bedrijfskleding bij ons kunnen bestellen. Hiervoor maken wij gebruik van ons unieke kleding management systeem en personaliseren wij kleding in ons eigen atelier. Samen met onze nauwkeurig geselecteerde hoogwaardige leveranciers staan wij voor exclusieve service en streven wij naar 100% klanttevredenheid. Draag jij hier jouw steentje aan bij?

Solliciteren?
Is deze baan jou op het lijf geschreven? Dan komen wij natuurlijk graag met je in contact. Dat kan je doen door een mail te sturen naar m.rook@rookbedrijfskleding.nl met jouw motivatiebrief en CV.

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin