Bedrijfskleding online beheren Eenvoudig je nabestelling plaatsen

Met ons Persoonlijke Online Bestelsysteem (PBS), ook wel Kleding Management Systeem (KMS) genoemd, krijgt je een persoonlijke webshop om gemakkelijk nabestellingen te kunnen plaatsen. Laat je liever je medewerkers zelf bestellen? Dan richten we de webshop zo in dat ook zij binnen een afgesproken budget hun bedrijfskleding, werkschoeisel en PBM’s kunnen bestellen. We houden de voorraad van jouw bedrijfskleding in eigen beheer. Zo kunnen we nabestellingen snel leveren.

 • Een persoonlijke webshop
 • Toegankelijk voor medewerkers
 • Direct overzicht door rapportages 
 • ISO / IEC 27001 gecertificeerd
Eenvoudig je nabestelling plaatsen - Rook Bedrijfskleding

Persoonlijk online bestelsysteem Altijd binnen budget blijven

Met een persoonlijk online bestelsysteem, ook wel kleding management systeem (KMS) genoemd, wordt het beheren van je bedrijfskleding een fluitje van een cent. Stel, wij hebben een passessie georganiseerd bij jou op locatie. Dan biedt ons kleding bestelsysteem je alle gemak. Je kunt dan namelijk een startpakket kleding voor hen bestellen of je medewerkers deze zelf laten bestellen. En ook als je de werkkleding, werkschoeisel en PBM’s hebt ontvangen en jij en/of je werknemers stralen op de werkvloer biedt het online bestelsysteem uitkomst. Door de harde groei van je bedrijf of omdat een van je werknemers een van zijn kledingstukken beschadigt, ben je immers genoodzaakt nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen. Ook dat kan snel en eenvoudig via ons kleding management systeem.

Kleding management systeem, hoe werkt het?

Bedrijfskleding, werkschoeisel en PBM’s kun je eenvoudig bestellen via ons persoonlijke online bestelsysteem (PBS). Of zoals het in vaktermen ook vaak genoemd wordt: kleding management systeem (KMS). Het systeem waar wij mee werken is het kleding beheersysteem voor het complete bestelproces van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het systeem is in de basis zeer uitgebreid, maar kan eenvoudig worden aangepast aan de de wensen van u als gebruiker. Het kleding management systeem is zeer gebruiksvriendelijk, aan te passen aan uw huisstijl en werkt kostenbesparend voor u als werkgever.  

Eenvoudig budgetten beheren en bestellen

Ons persoonlijke online bestelsysteem richten we speciaal voor jouw bedrijf in. Het systeem geeft leidinggevenden inzicht in het aantal en de typen uitgegeven kledingstukken, schoeisel en PBM’s per medewerker. Budgetbeheer was nog nooit zo makkelijk. En bestelgemak ook niet, want de maten en eventuele aanpassingen staan per medewerker geregistreerd. Per werknemer kun je:

 • Budgetten toekennen
 • Budgetpunten toekennen
 • Maatgegevens inzien
 • Persoonsgebonden producten toekennen
 • Bestellen namens werknemer
 • Bestelgeschiedenis inzien
 • Rapportages opvragen

Inlogaccount voor medewerkers

Laat je liever je medewerkers zelf bestellen? Dan richten we de webshop van het persoonlijke online bestelsysteem (PBS) zo in dat ook zij binnen een afgesproken budget hun bedrijfskleding, schoeisel en PBM’s kunnen bestellen. Hiervoor krijgen zij dan een eigen inlogaccount. Het aantal gebruikers van ons systeem is ongelimiteerd.

Levering in persoonspakketten

Via het PBS-systeem bestelde producten kunnen we uitleveren in persoonspakketten op naam. Je ontvangt dan pakketten, welke per medewerker verpakt zijn. Dit scheelt tijd, omdat je de bestelling niet meer hoeft uit te zoeken. Enkel het uitdelen van de persoonspakketten is al genoeg!

Preventie voor misbruik

Zo ondersteunt ons kleding bestelsysteem het complete proces van bestellen tot leveren. Zowel voor werkgever als drager een uitkomst. Alle informatie wordt bijgehouden. Van individuele (afwijkende) maatvoering, tot aan inleververplichting van oude kleding ter preventie van misbruik.

Geschikt voor ERP-systemen

Ons PBS-systeem is geschikt voor alle bekende ERP-systemen. Het genereert de interne goedkeuring, de budgetcontrole, de bestelling bij de leverancier, de koppeling naar de facturering, rapportages, etc. Directe betrokkenen worden zo per email op de hoogte gehouden van de status van hun bestelling.

Controle op levensduur PBM’s

Het kleding management systeem (KMS) controleert indien gewenst ook de levensduur van de PBM’s. Als die aan vervanging toe zijn of moeten worden gekeurd, krijgt de betreffende persoon automatisch een bericht. Zo ben je ook verzekerd dat je personeel optimaal beschermd wordt.

Bekijk ook onze andere diensten

Onze producten Een compleet assortiment A-merken

Veilig, comfortabel en representatief werken begint met de juiste bedrijfskleding. Daarom bieden wij een compleet assortiment A-merken. Voor mannen én vrouwen.

“Wij zijn jouw kledingmaat voor elke klus”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin