‘Slijtvaste kleding, die lang meegaat’

Vitters Shipyard uit Zwartsluis maakt het onmogelijke mogelijk bij de bouw van zeiljachten met een lengte van 30 meter of langer. Voor hun productiemedewerkers regelden wij alle werkkleding. En die wordt met plezier gedragen, weet Niels Keizer van afdeling communications.

Hoe zijn jullie bij Rook Bedrijfskleding uitgekomen?

“Net als Rook Bedrijfskleding zijn wij ook gevestigd in Zwartsluis. Het was voor ons makkelijk en interessant om zaken te doen met een ondernemer uit dezelfde plaats.”

Waarvoor hebben jullie Rook Bedrijfskleding ingeschakeld?

“Voornamelijk voor onze productie. Zowel de productiemedewerkers van Vitters Shipyard, als die van Vitters Service en Claasen Shipyards dragen de werkkleding van Rook.”

Hoe heb je hun dienstverlening ervaren?

“Als zeer prettig en vlot. Een enkel mailtje is al genoeg om een bestelling te plaatsen of een offerte te ontvangen.”

Wat was een sterk punt?

“De snelle reactie en levering. Vaak reageert Rook Bedrijfskleding nog dezelfde werkdag. En uiterlijk de volgende. Zo ontvangen wij snel een offerte, waarna de bestelling ook vlug doorgevoerd kan worden. Zo hebben we de kleding altijd op tijd in huis.”

Wat vond je van de kwaliteit van de geleverde producten?

“Erg goed. Onze productie werkt al langere tijd in de werkkleding van Rook Bedrijfskleding. Die is zeer slijtvast en gaat lang mee.”

Waarom zou je Rook Bedrijfskleding bij anderen aanraden?

“Rook beschikt over een ruim assortiment werkkleding met kwalitatief goede producten. Ook de reactie- en levertijd van het bedrijf is meer dan prima.”

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin