‘We worden compleet ontzorgd’

Rook Pijpleidingbouw is dé specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van drink- en industriewaterzuiveringen. Alle bedrijfskleding, werkschoeisels en PBM’s leveren wij naar volle tevredenheid aan het bedrijf van directeur Renee Rook uit Heetveld.

Hoe zijn jullie bij Rook Bedrijfskleding uitgekomen?

“Kijk maar naar onze achternaam, haha. Bennie is mijn broer. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij dan automatisch onze bedrijfskleding bij hem vandaan halen. Ook Rook Bedrijfskleding moet aan de kwaliteit, prijs en service voldoen, die wij verlangen.”

Waarvoor hebben jullie Rook Bedrijfskleding ingeschakeld?

“Rook Bedrijfskleding levert bij ons alle bedrijfskleding, waaronder de overals, werkbroeken, tuinoverals, truien, T-shirts, jassen, bodywarmers, werkschoenen en caps. Maar ook alle persoonlijke beschermingsmiddelen waardoor wij ons werk veilig kunnen uitvoeren.”

Hoe heb je hun dienstverlening ervaren?

“Als zeer goed, afspraak is afspraak. Gaat er ergens toevallig iets fout, dan wordt het keurig gemeld en op tijd opgelost. Wie werkt, maakt ook wel eens een fout. Dat is bij ons niet anders. Het gaat er dan om hoe je daarmee omgaat.”

Wat was een sterk punt?

“Het totale pakket aan diensten wat ze leveren. Daarmee ontzorgen ze ons totaal.”

Wat vond je van de kwaliteit van de geleverde producten?

“In onze ogen is de kwaliteit super. Niet alleen van alle kleding, schoeisel en PBM’s, maar ook van de borduring en bedrukking van de bedrijfslogo`s.”

Waarom zou je Rook Bedrijfskleding bij anderen aanraden?

“Om hun kennis, kunde, snelheid en service. Maar ook niet te vergeten om hun spontaniteit en geweldige inzet. Iedere dag weer. Dit zeg ik echt niet om Bennie mijn broer is. Het is gewoon de werkelijkheid. Het zijn echte vakmensen op hun gebied. Ze denken veel met ons mee, waardoor altijd een passende oplossing ontstaat. Ik zou zeggen: probeer het uit en zie zelf het verschil met jullie huidige leverancier!”

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin