‘Ze spreken onze taal’

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta verbindt wonen, werken en natuur met water. Voor hun werknemers verzorgden wij de juiste PBM’s. En dat kan de goedkeuring van machine- en materieelparkbeheerder Bertwin Post meer dan wegdragen.


Hoe zijn jullie bij Rook Bedrijfskleding uitgekomen?
“Vanwege de centrale ligging reed ik dagelijks langs Rook Bedrijfskleding. Door de uitstraling van het pand en wat ik op social media en internet tegenkwam, besloot ik maar eens binnen te lopen. Zo kwam van het één het ander.”

Waarvoor hebben jullie Rook Bedrijfskleding ingeschakeld?

“Wij zijn een grote organisatie met diverse disciplines. In al deze disciplines zijn de juiste PBM’s benodigd. Het assortiment van Rook Bedrijfskleding bleek volledig aan te sluiten op onze Groen- en GWW-werkzaamheden.”

Hoe heb je hun dienstverlening ervaren?

“Qua aanbod, service en meedenken heeft Rook Bedrijfskleding onze verwachtingen echt overtroffen. Bepaalde types PBM’s -welke nergens meer te krijgen waren - werden via andere wegen toch aangeboden. Ook hun uitstekende passervice en aflevering op locatie stemde zeer tevreden. Zoals dat eveneens gold voor de standaardvoorraad om over te kunnen gaan tot snelle uitgifte bij calamiteiten.”

Wat was een sterk punt?

“Meedenken met de klant. Goed advies is essentieel om materialen perfect te laten zitten. Als dat het geval is, draagt iedereen PBM’s met plezier. En dankzij Rook Bedrijfskleding is dat bij WDO Delta dik voor mekaar. Voor ons is de centrale ligging ook prettig.”

Wat vond je van de kwaliteit van de geleverde producten?

“De kwaliteit is top. Maar de service welke verleend wordt, is altijd nóg belangrijker. Alles is aan slijtage onderhevig. Dan is de oplossing essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Juist daarvoor staat Rook Bedrijfskleding garant. Dat maakt de samenwerking bijzonder prettig.”

Waarom zou je Rook Bedrijfskleding bij anderen aanraden?

“Verkopen kan (bijna) iedereen! Nakomen van afspraken en bieden van goede service vergt inleving in de klant. Daarvoor moet je hun taal spreken. Bij Rook Bedrijfskleding loopt die discipline als rode draad door de hele bedrijfsvoering. Onze ervaring is ronduit perfect!

Terug
“Wij zorgen dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed zit”
arrow-down arrows-right download aankoopservice onderhoudsservice veiligheidsservice kernwaarde1 kernwaarde2 kernwaarde3 makkelijk-bestellen ruime-keuze snelle-levering passessies advies facebook linkedin